Despre noi

ps20040901_28

Din 2000

Compania Sea Wind Shipping a fost infiintata in anul 2000 de un ofiter de marina care dorea sa se stabileasca la viata pe uscat in urma unei lungi si profitabile cariere marinaresti.L-a ajutat faptul ca provenea dintr-o familie de marinari si operatori portuari din Constanta.
Sea Wind Shipping este o intreprindere cu sediul in Constanta, care ofera o gama diversificata de servicii de transport maritim, cuprinzand servicii de agenturare, de recrutare personal navigant, compensare si expediere, transport de marfuri, inchiriere in vederea transportului de marfuri, brokeraj si comert. Detinem o retea vasta de parteneri si asociati din portul Constanta in beneficiul clientilor nostri si al intereselor lor de afaceri. Suntem o companie in plina ascensiune, dedicata stabilirii unor relatii parteneriale de durata cu clientii in toate domeniile noastre de servicii.

Majoritatea clientilor nostri sunt intreprinderi mici si mijlocii care ne-au carut ajutorul in rezolvarea problemelor lor cele mai dificile. Putem spune cu mandrie ca de fiecare data am depasit asteptarile lor si de aceea au ramas cu noi de-a lungul anilor. Sea Wind Shipping colaboreaza cu intreprinderi de orice marime din Romania, ajutandu-le sa-si transporte marfa intr-un mod eficient si rentabil, sa ofere echipaj talentat pentru cerintele lor de recrutare de personal si sa se ocupe de tranzitul marfurilor lor transportate dinspre sau spre alte destinatii.

Am ajutat zeci de firme din Romania sa treaca printr-o experienta placuta si fara probleme in relatiile lor cu autoritatile portuare si vamale si sa economiseasca bani in timpul obtinerii unor servicii de inalta calitate.

Motto-ul companiei noastre este:

„Timpul tau este Business-ul nostru”