Comert

Comert

  • Sea Wind Shipping manifesta un viu interes pentru schimburile comerciale pe care le realizeaza prin intermediul unei retele de sucursale si parteneri pentru care de-a lungul anilor am construit un mic dar profitabil portofoliu de produse si bunuri. Cu toate ca produsele din otel si metal, impreuna cu fierul vechi si deseuri neferoase, reprezinta marea parte a portofoliului nostru comercial, cautam in permanenta si alte noi oportunitati. Avem metodologie si personal care sa realizeze legaturi cu cumparatori si vanzatori peste tot in lume, pe pietele noi, fie din Romania fie din tarile vecine, din Europa de sud est.
  • Pentru viitorul apropiat, dorim sa dezvoltam noi piete si cai de a comercializa indeosebi produse de metalurgie, masinarii si constructii. Avem avatajul de a putea penetra pietele din regiune prin dezvoltarea capacitatilor noastre de depozitare, marketing, vanzare si distributie, al caror rol este de a sprijini activitatile comerciale. De asemenea, dorim sa punem dezvoltam o ramura de investitii in stransa legatura cu activitatea noastra comerciala, ambele pentru miscarea capitalului pe plan intern si extern.
    Avand in vedere faptul ca Portul Constanta este intr-o continua crestere, dorim sa ne pozitionam nu ca si o companie comerciala ci si ca una afiliata altor asociatii comerciale care cauta extindere pe piete noi.