Logistica industriala

Daca sunteti implicati in importul sau exportul de incarcaturi pentru un proiect, fie ca este din Romania sau din oricare alta tara din Europa de Sud-Est, Sea Wind Shipping este specialistul dumneavoastra pentru livrarea in conditii de siguranta. Expertii nostri vor organiza toate cerintele dumneavoastra de logistica, daca doriti sa livreze marfa pentru un proiect major, sa transporte echipamente de dimensiuni mari pentru un client, sau sa importe activele de capital pentru unitatea dumneavoastra de productie.
Putem transporta incarcaturi agabaritice descarcate bucata cu bucata in conditii de siguranta si in limita bugetului, si, de asemenea, coordona livrarile de marfuri de la furnizori offshore pentru a indeplini programul dumneavoastra de constructie. Avem experienta in furnizarea de solutii personalizate in functie de cerintele proiectului si capacitatea de a crea grafice de orar pentru incarcare menite sa micsoreze costurilor de transport si sa optimizeze manipularea in conditii de siguranta in timpul tranzitului. Scopul nostru este de a va oferi solutii logistice proiectului, care sa va ajute in indeplinirea obligatiilor asumate fata de clientul dumneavoastra, la timp, de fiecare data.
De la transportarea unei intregi instalatii de asamblare la livrarea de structuri fragmentare prefabricate, putem livra orice tuturor clientilor implicati in construirea de proiecte industriale. Noi va oferim o abordare integrata pentru planificarea, pregatirea si executarea transporturilor de incarcaturi agabaritice pe distante lungi pentru a indeplini graficele de orar pentru livrarea catre clientii nostril.

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *