Operatiuni portuare

Ca un important port in zona Marii Negre, Constanta leaga mari teritorii fara iesire la mare din Europa Centrala si de Est si din Asia Centrala care nu au un port maritim la Marea Mediterana si dincolo de ea. Cu o capacitate de manipulare a incarcaturii de peste 120 milioane de tone pe an, cu nave maritime care fac escala in portul principal si in cele cinci instalatii sateliti, operatiunile de transport maritim si incarcare de marfuri sunt aproape in intregime in mainile operatorilor privati care ofera o serie de operatiuni pentru primirea, incarcarea, descarcarea navelor, servicii de asistenta si arimare, dar si de aprovizionare a navelor cu combustibil si provizii.
Avand o reputatie buna in a asigura terminalele din Constanta cu personal, echipamente si solutii productive, Sea Wind Shipping s-a impus ca un operator privat eficient oferind andocare si operatiuni de marfuri pentru containere mici si mijlocii si vrachiere marfuri uscate. Experienta noastra in administrarea portuara, a terminalelor si a debarcaderelor ne situeaza in randul operatorilor portuari privati de top din Constanta.
Avem o reputatie buna in livrarea la timp a serviciilor ca urmare a planificarii noastre eficiente si cunostinte aprofundate a portului si relatiei noastre de lunga durata cu functionarii portuari si operatorii tehnici.

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *