Services

Deseurile feroase si neferoase

  • Ne straduim sa furnizam tipuri de deseuri feroase specifice cat mai apropiate de cerintele clientilor nostrii aflati peste tot in lume si in acelasi timp sa ne largim cercul de parteneri furnizori cheie pentru a obtine un castig mai mare pentru clientii nostrii. Misiunea noastra este de a genera valoare pentru toti actionarii nostrii prin utilizarea optima si maxima a tuturor resurselor si oportunitatilor intr-un mod eficient si etic. Pentru a obtine acest lucru, Sea Wind Shipping a infiintat o sucursala specializata in furnizarea regulata de deseuri feroase si neferoase catre clientii nostrii din strainatate.
  • Ne consideram un broker serios de fier vechi, pe care te poti baza, care are la activ o activitate intensa de livrare de produse de inalta calitate. Experienta noastra in comertul cu fier vechi ne da posibilitatea sa fim inovatori si flaxibili astfel incat sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostrii. Serviciile noastre poarta amprenta profesionalismului asigurat permanent de angajatii nostrii care lucreaza de zeci de ani in acest domeniu.
    Sea Wind Shipping mai poate sa puna la dipozitia clientilor si solutii de logistica inovatoare proiectate special pentru transportul fierului vechi, fie ca este vorba de colectare sau predare. Pentru diversele porturi in care operam pentru a raspunde comenzilor clientilor nostrii, folosim containere care protejeaza mediul.
Recycling plant
shipping_containers_for_sale